No products in the cart.

No products in the cart.

POLITIKA PIŠKOTKOV

O POLITIKI PIŠKOTKOV

Ta politika o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Podatke, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov, in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za nadaljnje informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte našo politiko zasebnosti.

Svojo privolitev lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani. V našem pravilniku o zasebnosti preberite več o tem, kdo smo, kako lahko stopite v stik z nami in kako obdelujemo osebne podatke.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: joannes.si

KAJ SO PIŠKOTKI ?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih podatkov. Ko se spletno mesto naloži v brskalnik, se shranijo v vaši napravi. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je bolj varno, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razumemo kako deluje spletno mesto.

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE ?

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran za več namenov uporablja lastne in tuje piškotke. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naši spletni strani, so namenjeni predvsem razumevanju, kako deluje spletno mesto, kako komunicirate z našim spletnim mestom, zagotavljanju varnosti naših storitev, zagotavljanju oglasov, ki so za vas pomembni, in vse skupaj vam zagotavljajo boljšega in boljšega uporabnika izkušnje in vam pomagajo pospešiti prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

KATERE VRSTE PIŠKOTKOV UPORABLJAMO ?

Bistveni: Nekateri piškotki so bistvenega pomena, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje kakršnih koli varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Ti piškotki vam na primer omogočajo prijavo v račun in dodajanje izdelkov v košarico ter varno plačevanje.

Statistika: Ti piškotki hranijo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro deluje spletno mesto in kje jo je treba izboljšati.

Trženje: Na našem spletnem mestu so prikazani oglasi. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikažemo tako, da so za vas pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi pri spremljanju učinkovitosti teh oglaševalskih akcij. Informacije, shranjene v teh piškotkih lahko neodvisni ponudniki oglasov uporabijo tudi za prikaz oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim našega spletnega mesta. Te funkcionalnosti vključujejo vsebine, kot so videoposnetki ali skupno rabo vsebine spletnega mesta na platformah socialnih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve tako da imate boljšo in učinkovitejšo izkušnjo ob prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov ?

Če se pozneje med brskanjem odločite spremeniti svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete zavihek »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. Ponovno bo prikazano obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete soglasje.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da piškotke blokirate / izbrišete.